Win-win:
Ickers studiecoaching voor studerende werknemers

Ambitieuze werknemers

Ben je een (middel)grote werkgever of HR-manager? In jouw bedrijf werken vast en zeker medewerkers die zich willen bijscholen, doorgroeien in hun carrière of zich om een andere reden willen door ontwikkelen. Zij volgen daarom een (deeltijd)opleiding.

Grote kans dat jij als werkgever die studie (deels) betaalt.

Dan heb je er direct belang bij dat de werknemer zijn of haar studie succesvol afrondt. Echter, studeren naast een baan en privéleven blijkt vaak een behoorlijke uitdaging die stress oplevert, thuis en op het werk. 

Daarom is er Ickers studiecoaching.

Je kunt studerende werknemers namelijk op allerlei manieren ondersteunen om zonder stress hun diploma te halen. Want: minder stress betekent meer succes. Dat zorgt ook op de werkvloer voor meer motivatie en plezier.

Voordelen van bedrijfs-studiecoaching

Grotere kans dat de werknemer de studie (tijdig) afrondt;

De werknemer is ook op de werkvloer meer in balans;

Persoonlijke groei: balans en focus houden zijn waardevolle vaardigheden

Als werkgever heb je bij Ickers verschillende mogelijkheden om studiecoaching aan werknemers aan te bieden. Neem contact op voor advies en mogelijkheden.

Voorbeeld 1:

Individuele werknemers volgen in hun eigen tempo studiecoaching met behulp van de online Ickers-methode met video’s, opdrachten en naslagwerk. Aanvullend: individuele coaching op maat. Ook kun je kiezen voor een gezamenlijk een introductie als start.

Voorbeeld 2:

Zoals in voorbeeld 1, met (aanvullend) periodiek gezamenlijke studiecoaching met een groepje studerende collega’s. Zo kunnen zij elkaars ervaringen delen en elkaar motiveren.

De lengte, duur en frequentie van studiecoaching hangt af van de wensen en het budget van de organisatie. Uiteraard zijn tussenvormen ook mogelijk.

Ik zie meteen kansen!

Het is voor de motivatie en voortgang belangrijk dat deeltijdstudenten hun opleiding goed kunnen starten. Goede begeleiding voorkomt dat ze voortijdig stoppen Met plezier blijven studeren naast je privéleven en werk; dat is het uitgangspunt.