Ik ben Judith

Over mij

Ik ben Judith. Samen met mijn man Jan woon ik in Teteringen, vlakbij Breda. Ik ben nieuwsgierig, ambitieus, leergierig en help graag anderen. Deze karaktereigenschappen brachten me tot waar ik nu ben, en daar ben ik trots op en blij mee.

Eerst volgde ik de opleiding tot verpleegkundige. Ik specialiseerde mij in verloskunde, gynaecologie en neonatologie. Vervolgens deed ik 6 jaar lang promotieonderzoek. Zonder overigens te promoveren, door omstandigheden is dit niet gelukt. Ik werd leidinggevende in de zorgsector. Uiteindelijk gooide ik het roer om en stapte in het docentschap op het hbo. Het zal je misschien niet verbazen dat ik vooral lesgaf in onderzoeksvaardigheden en projectmatig werken.

over ickers

Mijn motto ‘een leven lang leren’ zit 100% verweven in mijn bedrijf Ickers, dat ik oprichtte in 2018. Hier komen mijn passie, ambitie en ervaring samen. Ik voel me als een vis in het water als coach, trainer en docent voor studenten en jonge leidinggevenden. Inmiddels ben ik een zeer ervaren studiecoach. Daarnaast werk ik als interimmanager vooral bij zorgorganisaties.

Je vraagt je vast af waar de naam ‘Ickers’ vandaan komt. Het is een lettercombinatie van mijn meisjesnaam Van SchaICK en de achternaam van mijn man, ZegERS.

Ickers heeft de klank ‘ik’ in zich en staat voor je eigen studie en ontwikkeling. Dat past natuurlijk perfect bij mijn missie en visie.

Iedereen verdient persoonlijke ontwikkeling, dat maakt je sterker én blijer.

Balans en ontspanning

Balans en ontspanning zijn belangrijk als je werkt en studeert. Ik vond mijn uitlaatklep in het kickboksen. Een fantastische sport waar aan jezelf werken, balans houden en beheersing succesfactoren zijn. Wekelijks sport ik me in het zweet bij een personal trainer kickboksen.

Verder ben ik gek op hardlopen, lezen, muziek luisteren en koken. In het weekend ga ik graag de stad in voor een hapje en een drankje of gezellig op bezoek bij vrienden.

behaalde certificaten en licenties